top of page

 

AZ ÉVSZÁZAD LEGNAGYOBB TUDOMÁNYOS ÁTTÖRÉSE!

SEJTSZINTŰ EGÉSZSÉG…

A Redox Jelző Molekulák komoly segítséget nyújthatnak az egészségünk megőrzésében, helyreállításában.

A hosszú, és egészséges élet kulcsát már hosszú idők óta kutatja az emberiség. A tudomány világa töretlenül halad előre, hogy mind az emberi élet hosszát, mind pedig a minőségét pozitív irányba mozdítsa előre.

Több millió dollárt, és közel húsz évet fektettek bele egy olyan terület kutatásába, amelyet a tudományos világ ​addig mellőzött. 

Kutatók csodálatos áttörést értek el a tudomány egy bizonyos területén, a „REDOX JELZŐ MOLEKULÁK” működési elvének megfigyelése kapcsán. Felfedeztek valami olyat, amiről korábban semmit sem tudtunk. Megfejtették, hogy mi a sejt funkciója molekuláris szinten.

Nem csupán megfigyelték, hogy mi a sejt funkciója molekuláris szinten, hanem az emberi sejthez hasonlóan képesek voltak előállítani a sejtben termelődő Redox Jelző Molekulákat.

Mindez olyan horderejű áttörésnek számít, amivel a tudósok, és az orvosok nem találkoztak a penicillin előállítása óta.

Ez a technológia azért is különleges, mert bár a Redox Jelző Molekulák csupán a másodperc töredékéig életképesek az emberi testben, azonban a tudósoknak sikerült stabilizálni biológiailag aktív formában palackba zárniuk, hogy fogyasztható formában juttassák el az emberekhez.

Ez NEM gyógyszerkészítmény, gyógynövény, vitamin, ásványi anyag, gyümölcslé vagy tápanyag. Egy teljesen új kategóriát nyitott az orvostudomány történelmében.

Napjainkban minden anyag tartalmaz bizonyos fokú méreganyagot, stimulánst, vagy mellékhatásokat vált ki. Ez a termék egyikkel sem rendelkezik, hiszen ŐSHONOS az emberi szervezetben; már a fogantatásunk pillanatától termeljük, viszont a pubertás kortól kezdődően egyre kevesebb mennyiségben. A Redox Jelző Molekulák visszapótlásának kedvező hatását már emberek ezrei tapasztalták meg világszerte, és ez a magas hatásmechanizmus az egészségügyi szakemberek figyelmét is felkeltette. Olyannyira, hogy 2019. júliusában tudományos világkonferenciát tartottak New Castle-ban (Egyesült Királyság), és ma már több százezernél jár a szakmai publikációk száma.

ORVOSOK VÉLEMÉNYE AZ ASEÁRÓL

Az évszázad Nobel díjas felfedezése és világszabadalom

The Nobel Prize
Marble Surface

Több milló dollár, közel húsz év, és egy konkurencia mentes, szabadalom által védett biotechnológiai termék! - ez a mérlege egy olyan terület kutatásának, amit addig mellőzött a tudomány.

A biotechnológia alapját a 

  • 8,367,120 

  • 8,663,705 

  • 8,455,010 

Számú, az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett szabadalmak jelentik

"...minden betegség a beteg sejtekre vezethető vissza. Nem csak bizonyos százalékuk, hanem az összes betegség." Dr Gary L. Samuelson

Az öngyógyulás

Amint a károsodott sejteket felkutatta, két lehetőség van. Amennyiben kisebb fokú sérülés érte a sejtet, akkor kijavítja azt.

Azonban, ha a sejt már túlságosan károsodott ahhoz, hogy javítható legyen, akkor megsemmisítésre kerül, és a környező egészséges sejtek egy új sejtet állitanak elő helyette. 

A tudósok megfigyelték, hogy ezeket a folyamatokat a Redox Jelző Molekulák irányítják, melyek nélkül nem is élhetnénk.

Tehát a Redox Jelző Molekulák jelenthetik a kulcsot az élethez, hiszen sejtek milliói születnek, és pusztulnak el bennünk percenként.

Asea hatása

Asea termékcsalád

164598033_3869631283102249_1991262985840
Vitamin

Asea ital

Még soha nem találkozott az ASEA-hoz hasonló termékkel. Azért, mert a világon ez az első ital redox jelzomolekulákkal. Különleges újdonság, amely az ASEA egyedülálló, tudományosan megalapozott technológiáján alapul, és életeket változtat meg világszerte. 1 palack: 1L (32 fl oz)

Renu28 & Renuadvanced

Állítsa vissza bőre legjobb formáját! Emlékszik még arra, mikor a bőre a legjobb formájában volt? Nem kell, hogy az az egészséges, gyönyörű bőr csupán az emlékeiben éljen. Drasztikus lépések vagy bonyolult életmód betartása nélkül is visszakaphatja a bőre korábbi szépségét.

Asea via

Egyenes út a jólléthez

Ahogy az ASEA VIA neve is mutatja: egyenes utat jelent a teljes körű, tartós jóllét eléréséhez. Ezek a termékek biztos táplálkozási alapokat teremtenek az igazi és teljes körű jólléthez.

ASEA VIA Source™,
teljes értékű élelmiszer- és mikrotápanyag-komplex

ASEA VIA Biome™,
probiotikus és prebiotikus komplex

ASEA VIA Omega™,
a megfelelő szív- és agyműködésért és látásért

Marble Surface

30 napos tesztelési lehetőség

ASEA

EGYETLEN CSODÁLATOS TECHNOLÓGIA

 

Az ASEA NEM gyógyszerkészítmény, gyógynövény, vitamin, ásványi anyag, gyümölcslé vagy tápanyag. 

Az egyetlen REDOX jelző molekula pótló termék a világon. 

Egy teljesen új kategóriát nyitott az egészségtudomány történelmében.

mitokondrium

MITOKONDRIUM

 

Minden egyes sejtünkben ott van valami, amit mitokondriumnak hívunk. A mitokondrium a sejtjeink energiatermelő központja.

Energiát termel a szervezetünk számára, ez az, ami életben tart minket. Felfedezték, hogy az energia mellett a mitokondrium termel még két, különböző típusú Redox Jelző Molekulát is.

Ezek közül az egyik az antioxidáns aktiváló, a másik pedig az immunrendszer kommunikátor.

Sokáig azt hitték, hogy ezek a molekulák csak a melléktermékei a sejtek energiatermelő folyamatainak.

Most már tudjuk, hogy ezek a molekulák létfontosságú szerepet játszanak a sejtszintű egészségben.

Sejt
Marble Surface

ANTIOXIDÁNS AKTIVÁTOR

A legtöbb ember hallott már az antioxidánsok jótékony szerepéről, ezért marokszámra szedik őket, hogy védelmet nyújtsanak a káros szabad gyökökkel szemben, és hogy megvédjék a sejtjeiket a különböző károsodásoktól. 

Azt viszont csak kevesen tudják, hogy nem az számít, mennyi antioxidánst visznek be a szervezetükbe, hanem az, hogy mennyi szívódik fel sejt szinten, vagyis mennyi hasznosul. 

Márpedig az antioxidánsok teljesen haszontalanok egészen addig, amíg a Redox Jelző Molekulák nem aktiválják őket.

(Egy egyszerű példa: A villanykörte az antioxidáns, a Redox Jelző Molekula pedig az elektromos áram. Ha áramszünet van a lakásban, nem rohanunk el a villamossági szaküzletbe, hogy egy újabb villanykörtét vegyünk, hiszen nincs ami felkapcsolja azt.) 

Az ASEA 500%-al megnöveli az antioxidánsok aktivitását, és hasznosulását, tehát a sejtjeinknek hatékonyabb védelmet nyújt a károsodásokkal szemben.

Atioxidans1
Antioxidans 2
Antioxidans 3
Immunrendszer

IMMUNRENDSZER

Az emberi szervezet a legösszetettebb kommunikációs rendszer a Földön. A Redox Jelző Molekulák teszik lehetővé, hogy ez a sejtszintű kommunikáció gördülékenyen működjön. 

A sejtek állandóan információt cserélnek egymással, és az immunrendszerrel is. Jelentést adnak egymásnak az állapotukról, az élettartamukról, utasítják egymást a védekezésre, illetve az önmegsemmisítésre. 

A betegségek kialakulása az esetek többségében a hibás vagy hiányos sejtszintű kommunikáción múlik. Például, ha egy sejtet károsodás ért, és a szervezetben megfelelő mennyiségű Redox Jelző Molekula termelődik, akkor a beteg sejtet megjavítják, vagy megsemmisítik, és egy új sejttel helyettesítik. 

Ha bármilyen hiba csúszik ebbe a kommunikációs gépezetbe, akkor a károsodott sejt elkezdi lemásolni önmagát. Ez vezet el a káros szövetszaporulathoz (köznyelvben rákhoz), a különböző szervi károsodásokhoz, és az egyéb degeneratív elváltozásokhoz is. 

A Redox Jelző Molekulák maga az élet!

Az ASEA és RENU28 eltér mindenben az eddig ismert terméketől. Toxinmentes és 100%-ban csak a szervezet számára fontos, őshonos alkotó elemi molekulákat tartalmaza

Miért fontos neked? Nézd meg a videót

Marble Surface

A következő lépés:

Asea termékek nem gyógyszerkészítmények
bottom of page